Sistem S 7000 IQ+

Sistem S 7000 IQ+

Sistem S 7000 IQ+

PRIHRANEK NA ENERGIJI

DOVRŠENA OBLIKA S 7000IQ PLUS- VEČ KOMOR, MANJŠE TOPLOTNE IZGUBE, ČISTO UDOBJE, EKSTRAVAGANTNOST

Za vse, ki sta jim še posebej pomembni kakovost, estetika in prihranek na energiji, v podjetju REMOPLAST izdelujemo okna iz sistema S700IQ plus, ki nudi trenutno največjo možno toplotno in zvočno izolacijo.

Odlična tehnika, varnost in lepota na triinosemdesetih milimetrih.

Okna REMOPLAST izdelana iz profilov S7000IQ plus se dobro obnesejo tako pri obnovi starih objektov kot novogradnjah, zadostijo pa tudi visoke zahteve pasivne gradnje. Natančno se prilagodijo vsakemu hišnemu stilu in ustrezajo vsaki gradnji ter vam in arhitektom omogočajo kreativnost brez meja, tudi z možnostjo zasteklitve do 54mm.

Okna REMOPLAST so popolnoma razgradljiva in tako brez dodanega onesnaževanja okolja z impregnacijo, barvami in lazurami zadostijo vsem okoljevarstvenim zahtevam.

Sistem šestih komor s 83.milimetersko vgradno globino zagotavlja najboljšo zvočno in toplotno izolacijo, miren spanec, nizke stroške ogrevanja in visoko protivlomno zaščito. Velikopotezno dimenzionirane profilne komore omogočajo uporabo pocinkanih jeklenih ojačanj za skrajne obremenitve. Ojačano krilno prekritje omogoča vgradnjo zakrito ležečega okovja brez težav. Dvojno sidranje zapiralnih delov skrbi za optimalno protivlomno varovanje. Vsa tesnila iz vremensko odpornega elastomerja so zakrita v krilu, zato ni nevarnosti za poškodbe, tudi čiščenje okna je preprosto. Tesnenje stekla je zaradi novega oblikovanja komaj vidno; standardno s tremi tesnili v sivi barvi. Mehko zaobljeni vidni robovi, elegantne steklitvene letvice. Odvajanje vode in zračenje utora za steklo v krilu zakrito, na podboju vidno. Prepričljivo močno sidrane in lahko razstavljive letve za steklo so izdelane za maksimalne obremenitve vetra.

Možnost vgradnje debeline stekla do 54mm

  1. Odlična toplotna in zvočna izolacija s šestimi kamorami in povečana vgradna globina na 83mm(Uw=0,74W/m2K, pri zasteklitvi Ug=0,5W/m2K)
  2. Visoka protivlomna zaščita z ojačanim krilnim prekritjem
  3. Klasične linije-moderne oblike
 

 

Zajamčena kvaliteta okna - vsi profili izključno RAL A kvalitete

Debelina zunanje stene profila > 2,8 mm
Vse notranje stene profila izdelane iz nerecikliranih materialov debeline > 2,5mm

Potrebujete pomoč pri izbiri?

S pomočjo spletnega pomočnika si lahko pomagate pri izbiri najprimerjših senčil iz našega prodajnega programa.

Prikaži konfigurator


BARVASTI PROFILI PROTI VSAKDANJI SIVINI

Sistem S 7000 IQ PLUS – DEKOR

Za vse, ki vaj je naravni videz velikega pomena in se niste pripravljeni odreči prednostim sodobnega okna, v podjetju REMOPLAST izdelujemo PVC OKNA v LESNIH DEKORJIH z izraznostjo lesa. Okna S 7000IQ plus-DEKOR imajo vse pozitivne lastnosti sodobnih plastičnih oken z dekorativnim učinkom lesa. So trpežna, odporna na vremenske vplive, enostavna za vzdrževanje in imajo odlično toplotno in zvočno izolacijo. Okna S 7000IQ- plus izdelana v podjetju REMOPLAST so kljub drugačnosti materiala zelo podobna lesenemu oknu, prihranijo vam zamudna vzdrževalna dela, zmanjšujejo stroške ogrevanja, povečajo bivalno udobje in dejavno prispevajo k varovanju okolja.

Za okna po vaši želji lahko izbirate med atraktivnimi lesnimi dekorji in barvnimi folijami.

  • neomejene možnosti dekorativnih folij
  • možnost kombinacije različnih folij z notranje in zunanje strani okna

Barvasti profili proti vsakdanji sivini

Sistem S 7000 IQ- DEKOR

Za vse, ki vam je naravni videz velikega pomena in se niste pripravljeni odreči prednostim sodobnega okna, v podjetju REMOPLAST izdelujemo PVC OKNA v LESNIH DEKORJIH z izraznostjo lesa. Okna S 7000IQ-DEKOR imajo tako vse pozitivne lastnosti sodobnih plastičnih oken z dekorativnim učinkom lesa. Za okna po vaši želji lahko izbirate med atraktivnimi lesnimi dekorji in barvnimi folijami.

Sistem S 7000 IQ- AKRIL COLOR

Fleksibilnost barvnih plastičnih oken

Zunanji optični izgled okna ni več pomemben le pri zasebnih hišah in manjših zgradbah, ampak vse bolj tudi pri gradnji poslovnih objektov. V ta namen vam podjetje REMOPLAST ponuja plastična okna akril color.

Akrilne barve, ki jih omogoči termični postopek koekstruzije, v katerem se stopita osnovni pvc material in barvna akrilna masa z debelino 0,5mm, kar ne dosežemo z nobenim lakiranjem, ponujajo mnoge prednosti. Zagotavljajo maksimalno ultravijolično zaščito, odbijejo kar 80 odstotkov sončnih žarkov v primerjavi z ostalimi barvnimi profili, kar omogoča večjo izolativnost in stabilnost okna.

Odpornejša so tudi na druge vremenske vplive.

Gladka in neporozna zunanja površina okna je odpornejša na prah in drugo umazanijo, čiščenje površine je enostavnejše.

Trda akrilna površina je odporna na praske in sodi med odpornejše gradbene površine.

Akril-color okna so prav tako popolnoma razgradljiva in zadostijo vsem okoljevarstvenim zahtevam.

PVC / ALU okna

Sistem S 7000 IQ in sistem S7000 IQ+ - ALUMINIJASTA MASKA ZUNAJ

Za najbolj zahtevne kupce v podjetju REMOPLAST izdelujemo PVC okna z aluminijasto masko na zunanji strani okna.

Okna v tej kombinaciji odlikuje sodobno plastično okno v kombinaciji na vremenske vplive odpornim gradbenim materialom- aluminijem, ki ga lahko suhoprašno pobarvamo v široko paleto barvnih odtenkov, tudi v metalne barve, kar še posebej doprinese k izgledu fasade in ga je mogoče odlično kombinirati z drugimi metalnimi elementi na fasadi.

Naše reference

Prijava na e-novice