Novice in nasveti

Katera okna naj izberem?

Katera okna naj izberem?

Tako kot pri vsakem nakupu ljudje tudi pri nakupu oken najprej pogledamo na ceno. Vendar so poleg cene pri takšnem nakupu pomembni tudi drugi dejavniki, saj okna kupujemo za daljše obdobje in je prav, da poleg cene preverimo tudi tradicijo podjetja, kakovost izdelkov ter storitev, ki jo podjetje opravi.

 

Podjetje REMOPLAST že dolga leta (preko 20 let) na podlagi znanja in izkušenj zadovoljuje več tisoč individualnih kupcev, proizvajalcev montažnih hiš ter gradbenih podjetij. Smo dolgoletni partner priznanih proizvajalcev PVC in ALU profilov. Z lastno proizvodnjo, usposobljenim kadrom ter pod strogim nadzorom institucij, bodo dobavljeni izdelki zadostili evropskim standardom z najvišjo možno kakovostjo v zelo kratkih dobavnih rokih.

Naše izdelke Vam tudi strokovno vgradimo. Monterji so izključno pogodbeniki podjetja, ki se na področjih montaž vedno dodatno izobražujejo. Poleg osnovnih montaž so usposobljeni za izvajanje RAL montaže, katera se v energetsko varčnih gradnjah tako pri nas kot v tujini vedno bolj uveljavlja.
In navsezadnje je poleg naštetega zelo pomembna tudi garancija in servisiranje naših kupljenih izdelkov. Na vse dobavljeno Vam zagotavljamo ustrezno garancijo ter hitro odzivnost pri servisiranju.

Potrebujete pomoč pri izbiri?

S pomočjo spletnega pomočnika si lahko pomagate pri izbiri najprimerjših senčil iz našega prodajnega programa.

Prikaži konfigurator

Tako naj bo osnovno vodilo pri nakupu oken tradicija in kakovost, podjetje REMOPLAST pa Vam zagotavlja, da bodo vsi dogovori in obljube izpolnjeni.

Naše reference

Prijava na e-novice