PVC vhodna vrata

PVC vhodna vrata

PVC vhodna vrata

Vam je pomembno, da imate PVC vhodna vrata, s katerimi boste imeli minimalne stroške vzdrževanja?

Naša PVC vhodna vrata vam izdelamo iz visokokvalitetnih 5-komornih PVC profilov z dvema tesniloma in 76 mm vgradno globino, kar za vas pomeni, da boste prihranili pri stroških ogrevanja, prav tako pa vas ne bodo več motili zunanji zvoki

PVC vhodna vrata REMOPLAST odlikuje dolga življenjska doba, z njimi pa boste imeli minimalne stroške vzdrževanja. 

Zaradi karakteristik PVC mase vam lahko PVC vhodna vrata REMOPLAST služijo kot odlična:

  •  odpornost na UV žarke, vodo in druge vremenske vplive, 
  •  protivlomna zaščita.

Izbirate lahko med različnimi možnimi izvedbami z možnostjo nadsvetlobe in obsvetlobe.
PVC vhodna vrata Remoplast lahko izbirate v več sistemih, vsa vrata pa imajo:

  • TRI KVALITETNA NASADILA, 
  • VARNOSTNO, TRITOČKOVNO AVTOMATIK KLJUČAVNICO, ki jo je mogoče nadgraditi z elektro odpiranjem in čitalcem prstnih odtisov ali drugimi elektronskimi napravami za odpiranje vhodnih vrat, 
  • STANDARDNO OBOJESTRANSKO KLJUKO in CILINDRIČNI VLOŽEK.

Posebej ZA POSLOVNE OBJEKTE priporočamo izbiro ALUMINIJASTIH VHODNIH VRAT.  Odlikuje jih visoka fleksibilnost, funkcionalnost, stabilnost in estetika. 

 

  

Vrata so iz okvirne konstrukcije podboja in krila. Standardna barva je bela, možen je enostranski ali obojestranski dekor. Za stranke nudimo dva različna sistema, prikazana v nadaljevanju. Ne glede na to, ali imajo vhodna vrata preprost ali elegantnejši zunanji izgled, pa se vsa vhodna vrata REMOPLAST po stabilnosti, varnosti, toplotni izolativnosti in trajnosti uvrščajo v sam vrh kvalitete vhodnih vrat.Vhodna vrat Remoplast lahko izbirate v treh cenovnih razredih:ENOSTAVNA VHODNA VRATA

Poljubna izbira glede na želje strank

Enostavna vhodna vrata REMOPLAST so vhodna vrata, sestavljena iz prečk ter kombinacije vmesnih polnil in stekel. Strankam omogočamo tudi izbiro različnih ornamentnih stekel. Vrata zaradi svoje preprostosti pristojijo predvsem klasičnim stanovanjskim objektom. 

 

 

VHODNA VRATA TREND

Široka izbira okrasnih polnil
Vhodna vrata REMOPLAST TREND so vhodna vrata, pri katerih v notranjost vratnega krila vstavimo OKRASNA POLNILA. Stranke lahko izbirajo med različnimi okrasnimi polnili iz kataloga. Vrata so zaradi cenovne dostopnosti, kvalitete in modernega izgleda zelo priljubljena izbira strank.


 

 

AluClip ZERO

Si želite vhodna vrata, ki jih označuje prestižen izgled in vrhunska kvaliteta? Bi radi, da obiskovalci opazijo vaša vhodna vrata?

Vhodna vrata AluClip ZERO so iz okvirne konstrukcije podboja in krila. V notranjost vratnega krila vstavimo OKRASNO POLNILO, ki na zunanji strani prekriva krilo. Zunanja stran polnila je aluminijasta. Prav tako je podboj prekrit z ALU oblogo. Standardna barva znotraj je bela, na zunanji strani lahko stranke izbirajo med barvami po RAL lestvici.

Zaradi popolnoma poravnanega krila in podboja na zunanji strani imajo vrata

ZUNANJI IZGLED ALUMINIJASTIH VRAT.

TOPLOTNA PREHODNOST takšnih vrat je zaradi skupne širine krila 100 mm boljša od 0,9 W/(m2K)

 

 

Potrebujete pomoč pri izbiri?

S pomočjo spletnega pomočnika si lahko pomagate pri izbiri najprimerjših senčil iz našega prodajnega programa.

Prikaži konfigurator

Dodatki


Čitalnik prstnih odtisov ekey dLine

E-KEY je način kontrole dostopa s prepoznavanjem prstnih odtisov. Sistem je sestavljen iz čitalnika prstnih odtisov in krmilnika. Na voljo je v različnih izvedbah in kombinacijah sestavnih delov. Zajema značilnosti (minucije) črt na prstih, jih primerja s shranjeno sliko prsta in v primeru ujemanja odpre vrata.
Sistem je primarno namenjen odpiranju hišnih vrat, vrat stanovanja, garažnih vrat v domačem, obrtnem in omejenem industrijskem okolju.

Blue smart

Sistem ključev in cilindrov, ki se lahko programirajo po želji uporabnikov. Sistem omogoča spremembe plana odpiranja v nekaj sekundah, pregled načrta zaklepanja. Deluje na baterije. Rešitev, ki je primerna za objekte vseh velikosti.

Katalogi PANETA

Paneta omnia ground
Paneta omnia gallant
Paneta omnia simple
Paneta HS

Naše reference

Prijava na e-novice