PVC vhodna vrata

PVC vhodna vrata

PVC vhodna vrata

Vam je pomembno, da imate PVC vhodna vrata, s katerimi boste imeli minimalne stroške vzdrževanja?

Naša PVC vhodna vrata vam izdelamo iz visokokvalitetnih 4 komornih PVC profilov z dvema tesniloma in 74 mm vgradno globino, kar za vas pomeni, da boste prihranili pri stroških ogrevanja, prav tako pa vas ne bodo več motili zunanji zvoki.

Naša PVC vhodna vrata odlikuje dolga življenjska doba, z njimi pa boste imeli minimalne stroške vzdrževanja.

PVC vhodna vrata - pustite vlomilce pred vrati!
Z varnostno stopnjo WK2 ali WK3.
Zaradi karakteristik PVC mase vam lahko naša PVC vhodna vrata služijo kot odlična:

  • odpornost na UV žarke, vodo in druge vremenske vplive,
  • protivlomno zaščito ter
  • odlično obstojnost.

Izbirate lahko med različnimi možnimi izvedbami z možnostjo nadsvetlobe in obsvetlobe.
PVC vhodna vrat Remoplast lahko izbirate v treh cenovnih razredih:

Serija 1(Remoplast STANDARD)

Vhodna vrata so iz okvirne konstrukcije podboja in krila. Notranjost vratnega krila je sestavljena iz prečk. Vrata imajo tri kvalitetna nasadila in varnostno, tritočkovno automatic ključavnico in standardno obojestransko kljuko. Standardna barva je bela, možen je enostranski ali obojestranski dekor in akril na zunanji strani.

 

Serija 2 (Remoplast TREND)

Vhodna vrata so iz okvirne konstrukcije podboja in krila. V notranjost vratnega krila vstavimo okrasno polnila. Vrata imajo tri kvalitetna nasadila in varnostno, tritočkovno automatic ključavnico in standardno obojestransko kljuko. Standardna barva je bela, možen je enostranski ali obojestranski dekor in akril na zunanji strani.


Serija 3 (Remoplast PREMIUM)

Vhodna vrata so iz okvirne konstrukcije podboja in krila. V notranjost vratnega krila vstavimo okrasno polnila, ki na zunanji strani prekriva okvir krila. Zunanja stran polnila je aluminijasta. Prav tako je podboj prekrit z ALU oblogo. Vrata imajo tri kvalitetna nasadila in varnostno, tritočkovno automatic ključavnico in standardno obojestransko kljuko. Standardna barva znotraj je bela, zunanja stran barvana po RALu.

Potrebujete pomoč pri izbiri?

S pomočjo spletnega pomočnika si lahko pomagate pri izbiri najprimerjših senčil iz našega prodajnega programa.

Prikaži konfigurator

Dodatki

eKey

E-Key

E-KEY je način kontrole dostopa s prepoznavanjem prstnih odtisov. Sistem je sestavljen iz čitalnika prstnih odtisov in krmilnika. Na voljo je v različnih izvedbah in kombinacijah sestavnih delov. Zajema značilnosti (minucije) črt na prstih, jih primerja s shranjeno sliko prsta in v primeru ujemanja odpre vrata.
Sistem je primarno namenjen odpiranju hišnih vrat, vrat stanovanja, garažnih vrat v domačem, obrtnem in omejenem industrijskem okolju.

Blue smart

Sistem ključev in cilindrov, ki se lahko programirajo po želji uporabnikov. Sistem omogoča spremembe plana odpiranja v nekaj sekundah, pregled načrta zaklepanja. Deluje na baterije. Rešitev, ki je primerna za objekte vseh velikosti.

Katalogi PANETA

Paneta omnia ground
Paneta omnia gallant
Paneta omnia simple
Paneta HS

Naše reference

Prijava na e-novice