SISTEMI IW

SISTEMI IW

Produkt oblikovanja, tehnologije in kvalitete

Rezultati dolgoletnih izkušenj, raziskave in različna preizkušanja so omogočili serijo za izdelavo oken in vrat IW, edinstven izdelek v termičnem in akustičnem smislu. Izdelki serije IW podjetja REMOPLAST so izdelki narejeni iz sistemov aluminijastih profilov ALUK, ki ponujajo napredne rešitve za dobro počutje in zaščito pred zunanjimi vplivi.

Tehnologija, energetski prihranek, oblika

Povečevanje cene energije ter strogi predpisi na področju varčevanja z energijo so privedle do povečanega povpraševanja po izdelkih z visoko stopnjo energetske varčnosti.
Podjetje REMOPLAST zato z izdelavo aluminijastega stavbnega pohištva IW ALUk zadovoljuje najzahtevnejše normative na področju stavbnega pohištva.

SISTEM 67IW-IWL

Dovršena oblika, optimalno razmerje med težo profilacije in tehničnimi karakteristikami

Značilnost vseh predmetov in teles je njihov profil. V REMOPLASTU izdelujemo aluminijasta okna iz ALUk-jevega profila serije tipa 67IW-IWL, ki popolnoma ustreza visokim zahtevam optike, statike, zvočne in toplotne izolacije, kljub majhnim dimenzijam profila. Velika izbira profilov omogoča izdelavo različnih tipologij primernih za vse vrste stanovanjskih, industrijskih in komercialnih zgradb.

Profili so toplotno izolirani, uporaba 28,5mm posebnih toplotnih mostov iz poliamida pa še povečujejo stabilnost in trdnost profila, s pomočjo okovja pa nam zagotavlja tudi varnost pred vlomom.

Z možnostjo vgradnje različnih stekel debeline od 22 do 50mm na fiksnih delih in 22 do 36mm na krilnih delih pa vam in arhitektom omogoča kreativnost brez meja.

Sistem je dobavljiv v širokem barvnem spektru površinske obdelave pri kateri so upoštevani certifikati trenutno veljavne stroge Evropske zakonodaje. Upoštevan je tudi ekološki vidik v smislu možnosti razgradnje primarnih materialov ob upoštevanju varovanja okolja.

SISTEM 77IW-IWL

Novi okvirji, nove rešitve

Ta serija aluminijastih sistemov podjetja REMOPLAST je namenjena zadovoljitvi najzahtevnejšega trga, saj z njo lahko zadovoljimo najzahtevnejše kupce s področja energetskega prihranka.

Serija 77IW z izboljšano toplotno izolacijo je sestavljena iz profilov, ki se z estetskega vidika ne ločuje od standardnih, vstavitev dodatnih posebnih izolativnih vložkov pa zmanjšuje konvekcijsko gibanje v notranjosti profilov. S tem zagotavlja sistemu zelo dobre in zanesljive termične in akustične vrednosti.

Sistem je idealen tudi za večje in težje elemente stavbnega pohištva.

Potrebujete pomoč pri izbiri?

S pomočjo spletnega pomočnika si lahko pomagate pri izbiri najprimerjših senčil iz našega prodajnega programa.

Prikaži konfigurator

SISTEM 77IS

Minimalizem modernega oblikovanja

Aluminijasti sistemi, ki jih v podjetju REMOPLAST izdelujemo iz serije 77IS, so namenjeni zahtevam minimalizma modernega oblikovanja. Krilo, ki je skrito v okvir, zmanjšuje vidne površine aluminija in s tem povečuje osvetljenost notranjih prostorov.

Naše reference

Prijava na e-novice