Garažna vrata

Garažna vrata

Garažna vrata

SEKCIJSKA GARAŽNA VRATA

Sekcijska garažna vrata sestavljajo dvostenske lamele iz vročecinkane jeklene pločevine. Lamele so toplotno izolirane („PU-pena“), na zunanji strani enakomerno porazdeljene z vodoravnimi utori - vodoravni motiv. Oblika in način odpiranja vrat preprečujeta nevarnost ukleščenja prstov.

Vrata so pripravljena za nadgradnjo z motornim pogonom na daljinsko upravljanje. Odpirajo se navpično navzgor, pri čemer se lomijo in zapeljejo po vodilih vodoravno pod strop.

Težo vrat do 3000 mm širine uravnavajo natezne vzmeti na vsaki strani vrat, pri širših vratih pa težo vrat uravnavajo torzijske vzmeti, nameščene na osi za preklado. Tesnjenje je izvedeno s tesnili, ki so trajno elastična in se nahajajo na stranskih vodilih, zgornji zaključni letvi ter na spodnji lameli.

Strankam ponujamo različne izvedbe glede barve, zasteklitve in dodatnih funkcij, pri čemer upoštevamo želje in potrebe strank.


 

ROLO GARAŽNA VRATA

Rolo garažna vrata podjetja REMOPLAST so izdelana iz kvalitetnih ALU materialov z UV zaščito in se lahko vgradijo na notranji strani prostora (med špaleto) kot tudi na zunanji strani(po fasadi). Omarica garažnih vrat zavzame zelo malo prostora, zato se lahko vgradijo praktično v katerokoli odprtino.

Lamela je širine 55mm in je polnjena s poliuretansko peno, kar pripomore k toplotni in zvočni izolaciji prostora. Upravljanje je električno z daljinskim upravljalcem, v primeru izpada električne energije jih lahko upravljamo ročno.

V vrata so serijsko vgrajene protivlomne vzmeti, ki preprečujejo dvig lamel, ko so le-te spuščene.

Rolo garažna vrata so primerna predvsem za klasična garažna vrata (en avtomobil). Največ se uporabljajo tam, kjer smo omejeni s prostorom, saj izmed vseh vrst garažnih vrat zavzamejo najmanj prostora.

 

Potrebujete pomoč pri izbiri?

S pomočjo spletnega pomočnika si lahko pomagate pri izbiri najprimerjših senčil iz našega prodajnega programa.

Prikaži konfigurator

Naše reference

Prijava na e-novice