Partnerji

Kdo so naši poslovni partnerji?

Pergola

Pergola, d.o.o. je podjetje, za katerim stoji ekipa sodelavcev z dolgoletnimi izkušnjami na področju montažne gradnje. Te izkušnje si želijo v največji možni meri deliti tudi s svojimi strankami in jim na ta način v vsakem trenutku njihove poti k novemu, boljšemu, okolju prijaznejšemu, predvsem pa energijsko varčnemu domu, pomagati k cilju. Hiše Pergola so kvaliteten, energijsko varčen in hkrati konkurenčen izdelek, ki je vreden nakupa.


Marles hiše

Marles hiše

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več kot 50 let sinonim za montažne hiše. Sodobne nizkoenergijske, pasivne in okolju ter uporabniku prijazne hiše sledijo vašim željam. Marles hiše so edini slovenski proizvajalec montažnih hiš z evropskim tehničnim soglasjem.


Javušnik d.o.o.

Je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki nudijo visoko paleto različnih tipov montažnih hiš po vaši meri. V podjetju boste zagotovo lahko kupili vašo sanjsko hišo. Ponašajo se lahko z lastno proizvodnjo iz slovenskega pohorskega lesa od hloda do hiše z lastnim transportom na lokacijo in lastno montažo.


Rihter d.o.o.

Je podjetje, specializirano za izdelavo montažnih hiš in objektov po meri kupca. Vse hiše Rihter so unikati, izdelki po meri in željah naročnikov. Njihovi objekti so zgrajeni iz okolju prijaznih materialov.


KNUPLEŽ

KNUPLEŽ d.o.o.

Je gradbeno podjetje, ki je bilo ustanovljeno za dejavnost izdelave ostrešij in izvedbo krovsko kleparskih del. V zadnjem obdobju je svojo dejavnost, glede na potrebe trga, razširilo na gradnjo drugih objektov nizke gradnje. Poleg individualnih gradenj izvajajo dela tako za večja gradbena podjetja na območju celotne Slovenije, kot tudi za lokalne skupnosti na širšem območju Slovenije.

Naše reference

Prijava na e-novice