Partnerji

Kdo so naši poslovni partnerji?

Pergola

Pergola, d.o.o. je podjetje, za katerim stoji ekipa sodelavcev z dolgoletnimi izkušnjami na področju montažne gradnje. Te izkušnje si želijo v največji možni meri deliti tudi s svojimii strankami in jim na ta način v vsakem trenutku njihove poti k novemu, boljšemu, okolju prijaznejšemu, predvsem pa energijsko varčnemu domu, pomagati k cilju. Hiše Pergola so kvaliteten, energijsko varčen in hkrati konkurenčen izdelek, ki je vreden nakupa.


Marles hiše

Marles hiše

Marles je danes najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov in je že več kot 50 let sinonim za montažne hiše. Sodobne nizkoenergijske, pasivne in okolju ter uporabniku prijazne hiše, ki sledijo vašim željam. Marles hiše so edini slovenski proizvajalec montažnih hiš z evropskim tehničnim soglasjem.


Javušnik d.o.o.

Je družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, ki nam lahko ponudijo visoko paleto montažnih hiš po vaši meri. V podjetju boste zagotovo lahko kupili vašo sanjsko hišo. V podjetju izvajajo celotno lastno proizvodnjo iz slovenskega pohorskega lesa od hloda do hiše z lastnim transportom na lokacijo in lastno montažo.


Rihter d.o.o.

Je podjetje specializirano za izdelavo montažnih hiš in objektov po meri kupca. Vse hiše Rihter so unikati, izdelki po meri in željah naročnikov. Njihovi objekti so zgrajeni iz okolja prijaznih materialov.


KNUPLEŽ

KNUPLEŽ gradnja stanovanjskih in nestanovanjskih stavb in ostale storitve d.o.o.

Je gradbeno podjetje, ki je bilo ustanovljeno za dejavnost izdelave ostrešij in izvedbo krovsko kleparskih del. V zadnjem obdobju je svojo dejavnost, glede na zahteve trga, razširilo na gradnjo drugih objektov nizke gradnje. Poleg individualnih gradenj izvajajo dela za večja gradbena podjetja na območju celotne Slovenije, kot za lokalne skupnosti na širšem območju Slovenije.

Naše reference

Prijava na e-novice