Dodatki

Paralelni odmik - okovje za nadzorovano prezračevanje

Gre za paralelno odmično nagibno vrtljivo okensko okovje, ki zagotavlja varno in varčno zračenje, tudi kadar nas ni doma, ob tem pa zagotavlja tudi varnost pred vlomom.

Vgradnja okovja je posebej primerna za vlažne in slabo prezračene prostore, saj je možno trajno zračenje pri zaprtem oknu. Okno s tem okovjem je tudi v položaju paralelnega odmika zaščiteno pred padavinami.

Okovje za nadzorovano prezračevanje je edino kot tako na tržišču v funkciji in varnosti. V paralelnem odmiku dosega okno s takšnim okovjem varnostno stopnjo WK2.

PROTIVLOMNA VARNOST - varnostno okovje RC1, RC2, RC3

Preko 80 % vdorov se zgodi preko ločevanja krila od okvirja in skozi steklo.

S številnimi izkušnjami na področju protivlomne varnosti po standardu DIN EN 1627-1630 vam podjetje REMOPLAST zagotovi varnost po vaših željah. Varnost se glede na varnostne stopnje RC1, RC2 in RC3 izvaja na več nivojih: z varnostnim okovjem, varnostno pololivo in v povezavi z obema še s protivlomnim steklom P4A ali P5A.

Javljalci odprtosti okna

Javljalci odprtosti so primerni za pametne hiše, povezave s klimatskimi napravami ali varnostnimi sistemi (alarmi, ipd). Uporabnik ima možnost v vsakem trenutku preveriti, katera okna v objektu so odprta, sistem pa je mogoče povezati tudi s pametnimi napravami. 


Skrito okovje

Popolnoma skrito okovje uporabniku izboljša notranji izgled okna, pri čemer se njegova funkcionalnost ne zmanjša. Zaradi skritih delov okovja je onemogočeno poškodovanje okovja med opravljanjem drugih del na objektu, poleg tega pa je lažje in hitrejše čiščenje okna.

Naše reference

Prijava na e-novice