Sistem S 7000 IQ

Sistem S 7000 IQ

Za udobje v vašem domu

Dovršena oblika S 7000 IQ- udobje, estetika, varnost, raznolikost

Značilnost vseh predmetov in teles je njihov profil. V REMOPLASTU izdelujemo okna iz GEALANOVEGA profila S 7000 IQ, ki popolnoma ustreza visokim zahtevam optike, statike, zvočne in toplotne izolacije. Odlična tehnika, varnost in lepota na štiriinsedemdesetih milimetrih.

Okna REMOPLAST, izdelana iz profilov S7000 IQ, se dobro obnesejo tako pri obnovi starih objektov kot pri novogradnjah. Natančno se prilagajajo vsakemu hišnemu stilu in ustrezajo vsaki vgradnji ter vam in arhitektom omogočajo kreativnost brez meja, tudi z možnostjo zasteklitve do 46mm.

Okna REMOPLAST so popolnoma razgradljiva in tako brez dodatnega onesnaževanja okolja z impregnacijo, barvami in lazurami zadostijo vsem okoljevarstvenim zahtevam.

Razčlenjena kontura profila omogoča maksimalen vstop svetlobe.

Sistem petih komor s 74-milimetersko vgradno globino zagotavlja odlično zvočno in toplotno izolacijo, miren spanec, nizke stroške ogrevanja in visoko protivlomno zaščito. Velikopotezno dimenzionirane profilne komore omogočajo uporabo pocinkanih jeklenih ojačanj za skrajne obremenitve. Ojačano krilno prekritje omogoča vgradnjo zakrito ležečega okovja brez težav. Dvojno sidranje zapiralnih delov skrbi za optimalno protivlomno varovanje. Vsa tesnila iz vremensko odpornega elastomerja so zakrita v krilu, zato ni nevarnosti za poškodbe, tudi čiščenje okna je preprosto. Tesnjenje stekla je zaradi novega oblikovanja komaj vidno; standardno s tremi tesnili v sivi barvi. Mehko zaobljeni vidni robovi, elegantne steklitvene letvice. Odvajanje vode in zračenje utora za steklo v krilu zakrito, na podboju vidno. Prepričljivo močno sidrane in lahko razstavljive letve za steklo so izdelane za maksimalne obremenitve vetra.

  1. Izjemna toplotna izolacija pet komornega profila z veliko vgradno globino ( Uw tudi 0,89W/m2K)
  2. Optimalne statične lastnosti- optimalne jeklene ojačitve in visoka vgradna globina.
  3. Visoka protivlomna zaščita z ojačanim krilnim prekritjem.
  4. Klasične linije- moderne oblike.

Zajamčena kvaliteta okna - vsi profili izključno RAL A kvalitete

Debelina zunanje stene profila > 2,8 mm
Vse notranje stene profila izdelane iz nerecikliranih materialov debeline > 2,5mm

Potrebujete pomoč pri izbiri?

S pomočjo spletnega pomočnika si lahko pomagate pri izbiri najprimerjših senčil iz našega prodajnega programa.

Prikaži konfigurator

Barvasti profili proti vsakdanji sivini

Sistem S 7000 IQ- DEKOR

Za vse, ki vam je naravni videz velikega pomena in se niste pripravljeni odreči prednostim sodobnega okna, v podjetju REMOPLAST izdelujemo PVC OKNA v LESNIH DEKORJIH z izraznostjo lesa. Okna S 7000IQ-DEKOR imajo tako vse pozitivne lastnosti sodobnih plastičnih oken z dekorativnim učinkom lesa. Za okna po vaši želji lahko izbirate med atraktivnimi lesnimi dekorji in barvnimi folijami.

Sistem S 7000 IQ- AKRIL COLOR

Fleksibilnost barvnih plastičnih oken

Zunanji optični izgled okna ni več pomemben le pri zasebnih hišah in manjših zgradbah, ampak vse bolj tudi pri gradnji poslovnih objektov. V ta namen vam podjetje REMOPLAST ponuja plastična okna akril color.

Akrilne barve, ki jih omogoči termični postopek koekstruzije, v katerem se stopita osnovni pvc material in barvna akrilna masa z debelino 0,5mm, kar ne dosežemo z nobenim lakiranjem, ponujajo mnoge prednosti. Zagotavljajo maksimalno ultravijolično zaščito, odbijejo kar 80 odstotkov sončnih žarkov v primerjavi z ostalimi barvnimi profili, kar omogoča večjo izolativnost in stabilnost okna.

Odpornejša so tudi na druge vremenske vplive.

Gladka in neporozna zunanja površina okna je odpornejša na prah in drugo umazanijo, čiščenje površine je enostavnejše.

Trda akrilna površina je odporna na praske in sodi med odpornejše gradbene površine.

Akril-color okna so prav tako popolnoma razgradljiva in zadostijo vsem okoljevarstvenim zahtevam.

PVC / ALU okna

Sistem S 7000 IQ in sistem S7000 IQ+ - ALUMINIJASTA MASKA ZUNAJ

Za najbolj zahtevne kupce v podjetju REMOPLAST izdelujemo PVC okna z aluminijasto masko na zunanji strani okna.

Okna v tej kombinaciji odlikuje sodobno plastično okno v kombinaciji na vremenske vplive odpornim gradbenim materialom- aluminijem, ki ga lahko suhoprašno pobarvamo v široko paleto barvnih odtenkov, tudi v metalne barve, kar še posebej doprinese k izgledu fasade in ga je mogoče odlično kombinirati z drugimi metalnimi elementi na fasadi.

Naše reference

Prijava na e-novice